• Kategorie
  • Kostium kąpielowy Reven Bacco M-574 (2) Bakłażan 40/L Marko

Symbol: 51539
117 zł
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 16 zł
Paczkomaty InPost 16 zł
furgonetka 17 zł
Kurier 18 zł
Dostępność Mało
Waga 0.15 kg
Zostaw telefon

Fascynujący kostium kąpielowy oparty na najmodniejszej obecnie stylistyce - kocie cętki i efektowny Snake Style w srebrze, czerni, szmaragdzie lub czekoladzie... Tego lata moda z wybiegów przenosi się na plażę.

Szczegóły:

- Biustonosz o stabilnej konstrukcji i wzmocnionym środku, na fiszbinach dolnych.

- Miseczki usztywniane, dobrze wyprofilowane, ładnie radzą sobie z biustem średniej wielkości.

- Push-up w formie specjalnej pianki (gąbeczki) dostępny przy rozmiarze M, L i XL (nie jest wyjmowany z biustonosza).

- Push-up w tym modelu służy uniesieniu i wymodelowaniu piersi oraz poprawie proporcji sylwetki.

- Rozmiary 2XL i 3XL nie posiadają wypełnienia push-up.

- Konstrukcja dobrze trzyma biust i ładnie go eksponuje.

- Obwód i ramiączka wygodnie wiązane.

- Wyższe, komfortowe figi, z przodu na podszewce.

- Złote koraliki na cieniutkich paseczkach, na dekolcie.

- Efektowne wzory oprawione uwodzicielską kolorystyką.

- Kostium dostępny jest do rozmiaru 3XL.

- Włoska tkanina wysokiej jakości, skład: 80% poliamid, 20% elastan.

Rozmiar

Obwód pod biustem

Obwód w biuście

Owód w biodrach

Wysokość tyłu fig

M

73-77 cm

85-86 cm

do 95 cm

25 cm

L

75-79 cm

87-88 cm

do 98 cm

26 cm

XL

77-81 cm

89-90 cm

do 101 cm

27 cm

XXL

79-83 cm

91-92 cm

do 104 cm

28 cm

XXXL

81-85 cm

93-94 cm

do 107 cm

29 cm

 

Kolor:
bakłażan
Rozmiar:
40/L
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Warunkowy dostęp do sklepu

Strona , na którą przechodzisz zawiera treści przeznaczone dla osób pełnoletnich.

Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
i

Newsletter